Ons verhaal

Over

Hoe we zijn begonnen

Als hoeksteen van ons streven, hebben we de eer om Hans van Eickel te introduceren, onze gewaardeerde Fitness Expert afkomstig uit het pittoreske Amsterdam, Noord-Holland, Nederland. Met een schat aan ervaring op het gebied van fitness is Hans voor velen een baken van transformatie geweest en heeft hij het pad geëffend naar een robuust lichaam en een gevoede ziel. Zijn filosofie verweeft de essentie van een uitgebalanceerd dieet en een rigoureus fitnessregime en belichaamt het holistische ethos van InnerNed.

Taal, een vat voor kennis en interactie, komt vloeiend tot uiting in Hans‘ expertise in zowel het Nederlands als het Engels, waarmee hij een brug slaat tussen verschillende wellnessenthousiastelingen. Zijn wereldwijde aanwezigheid strekt zich uit tot verschillende fitness evenementen over de hele wereld, waar hij zich onderdompelt in de bloeiende cultuur van gezondheid en fysieke empowerment. Door zijn verhalen geeft Hans de lezers van InnerNed een kijkje in de wereld van wereldwijde fitnesstrends, geavanceerde trainingsmethoden en de kameraadschap die de wellnessgemeenschap bindt.

De zoektocht naar kennis en de wil om inzichten te delen, drijft Hans ertoe om de wereld rond te reizen. In april 2024 nodigt hij fitnessfanaten uit om samen met hem naar de FIBO in Keulen te komen. Het is meer dan alleen een evenement; het is een kans om te duiken in een samenvloeiing van fitnesskennis, -ervaring en -inspiratie.

InnerNed, met de leiding van Hans en een team van toegewijde experts, blijft zich ontwikkelen als een toevluchtsoord van betrouwbare informatie, praktische begeleiding en motiverende verhalen. Ons verhaal gaat niet alleen over fitness en voeding; het gaat over het cultiveren van een levensstijl met het ritme van welzijn, resonerend door elke pees en zenuwcel, elke maaltijd en training, elke gedachte en actie.

Hans van Eickel
Fitnessguru

Author

  • Hans van Eickel

    Hans van Eickel, onze gewaardeerde Fitness Expert uit het pittoreske Amsterdam, belichaamt de holistische ethos van InnerNed met zijn gebalanceerde benadering van dieet en rigoureus fitnessregime. Zijn expertise, vloeiend gearticuleerd in zowel Nederlands als Engels, overbrugt de kloof tussen diverse wellness-enthousiastelingen. Met een wereldwijde voetafdruk in verschillende fitness-evenementen, brengt Hans de lezers van InnerNed een blik op mondiale fitness-trends en de camaraderie binnen de wellness-gemeenschap.