Neuropsyrurgie

Goed te behandelen klachten zijn bijvoorbeeld:

eczeem en psoriasis(over)spanning, burn outnervositeit, faalangst, depressieallergieënhoofdpijn, migraine, epilepsieleerproblemen, dyslexiekeel-, neus- en oorklachtenslapeloosheid, bedplassenhyperventilatie, astmanek-, schouder-, rugklachtenchronische koude handen en voetenhuid- en spierklachtenmaag-, darm-, spijsvertering-, stoelgangklachtenmotorische-, gedrags-, ontwikkelings- stoornissenzwangerschaps- problemenovergewicht

Neuropsyrurgie is de wetenschap van lichaam en ziel. Neuropsyrurgie® werkt in op de communicatie tussen lichaam en ziel en herstelt deze communicatie, waardoor het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Daarom is het toepassingsgebied bij uitstek het terrein van de psychosomatische klachten en -ziekten.

Neuropsyrurgie® werd ontdekt (1979) en ontwikkeld door Agnes van Enkhuizen. Zij baseerde Neuropsyrurgie® op 20 jaar empirisch onderzoek, waarbij haar visionaire vermogens een belangrijk instrument vormden.
Tevens maakte ze gebruik van de klassieke geneeskunde, wijsbegeerte, natuurwetenschappen en kosmologie.

Alvorens Neuropsyrurgie® qua kennis en kunde te gaan verspreiden, werd door Agnes van Enkhuizen de werkzaamheid van de geneeswijze tussen 1979 en 1989 proefondervindelijk aangetoond als voorspelbaar en herhaalbaar door meer dan 13.000 behandelingen uit te voeren en de resultaten daarvan te bestuderen en te vergelijken.
Op basis van bevindingen werd een aantal boeken mede van haar hand uitgegeven.
Bovendien ontwikkelde ze een meetmethode (met behulp van de door haar ontwikkelde Neurokonditiemeter®) om de vegetatieve functies te meten, waardoor de effecten van de geneesmethode Neuropsyrurgie zichtbaar gemaakt kunnen worden.

Het unieke, wat Neuropsyrurg te bieden heeft, is een doeltreffend psychotherapeutisch systeem gekoppeld aan een praktische lichamelijke behandeling. Bovenal is Neuropsyrurgie® uniek, omdat observatietechnieken en meetapparatuur instaat stellen stress te diagnosticeren en te meten zelfs reeds voordat de situatie tot waarneembare klachten bij de cliënt heeft geleid. Hierdoor kan Neuropsyrurgie® daadwerkelijk en tijdig preventief tegen de ontwikkeling van klachten worden aangewend en vindt uiteraard ook curatief zijn effectieve toepassing.

Er wordt bij Neuropsyrurgie niet met medicijnen behandeld.