InnerNedKunst en inspiratie:
Inleiding
Sandra Boonman
Barbara Heringa: keramiek
Cora Leder: wastekeningen
Marja Hoefsmit - Schilderijen
Erica Hoogstraten
Karin Starmans: schilderijen
Mandala's tekenen
Mooie teksten

Meer van Marja Hoefsmit:
Geloven
Communicatie
DuisternisKleine advertenties:

Marja Hoefsmit - Water voor de bloem

De bloem heeft geen kans te groeien als je hem geen water geeft.

Geloof in jezelf, dan zal die ander je ook zien staan. Afwijzing doet pijn, en de tijd waar je ingaat zal een proef zijn om je eigen mening naar buiten te brengen. De mensen die jij lief hebt zijn er niet bij gebaat dat je geen standpunt durft in te nemen. Ze zullen je pas begrijpen als ze ook een stuk van je pijn kunnen zien. De woorden die je nodig hebt zullen je geboden worden. Wees daarom niet bang om in de schijnwerper te staan. Alleen door het staan voor je eigen mening, kan je zorgen dat die ander je niet omver kan brengen. Ook al denk je dat je voor een stuk eenzaamheid kiest, toch is dit niet zo. Als je durft voor jezelf op te komen, sta je open dat andere mensen je kunnen bereiken.

Marja Hoefsmit

Twee jaar geleden ben ik begonnen met het maken van tekeningen. Ik kreeg hier zoveel lol in, dat ik er mee door gegaan ben. Ik was sprakeloos, toen er bij deze tekeningen teksten verschenen, die zo passend bij de tekeningen hoorde. Verzon ik ze zelf of was hier meer aan de hand.
Ik had duidelijk het gevoel dat ik dat ik geleid werd en dat er een bron was waar deze wijsheid vandaan kwam, mede omdat het maken van teksten en het schrijven niet tot mijn beste vaardigheden behoorde.

Naast het maken van schilderijen en tekeningen, ben ik werkzaam als healer. Hierbij leer ik de mensen door een stuk lichaamsbewustwording hun blokkade op te heffen. Want juist het samenwerken van lichaam, geest en gevoel, helpt de mensen inzicht te krijgen in hun problemen, waardoor klachten verholpen kunnen worden. Mensen kunnen zelf heel veel zelfstandig oplossen, als je maar de weg gewezen wordt hoe je hier mee om kan gaan, want genezen doe je zelf!

Kunst en inspiratie:

Inleiding
Sandra Boonman
Barbara Heringa: keramiek
Cora Leder: wastekeningen
Marja Hoefsmit - Schilderijen
Erica Hoogstraten
Karin Starmans: schilderijen
Mandala's tekenen
Mooie teksten

Meer van Marja Hoefsmit:
Geloven
Communicatie
Duisternis


. Lees de voorwaarden als je iets wilt overnemen. Disclaimer
Home | Andere layout kiezen | Zoeken