InnerNed
Inleiding

Meer kunst en inspiratie:
Sandra Boonman
Barbara Heringa: keramiek
Cora Leder: wastekeningen
Marja Hoefsmit - Schilderijen
Erica Hoogstraten
Karin Starmans: schilderijen
Mandala's tekenen
Mooie tekstenKleine advertenties:

Erica Hoogstraten

Erica leidt je rond langs een paar van haar werken


Tijdens het tekenen komen verschillende emoties naar boven, ik vind dit een prettige manier om dingen te verwerken. "Verdriet" is daar een goed voorbeeld van:Vlinder en Samen zijn intuitieve mandala's. De vormen ontstaan onbewust:
Tijdens het tekenen van de mandala's Lucht vermoedde ik niet wat dit voor ons leven zou gaan betekenen:Dit is een voorbeeld uit mijn Chakra-reeks: het keelchakra.


Over Erica Hoogstraten

Graag wil ik mij even voorstellen, ik ben Erica Hoogstraten in 1949 geboren in Den Haag en moeder van drie wolwassen kinderen.

Mijn interesse gaat uit naar het boeddhisme, psychologie, New age en alles daarom heen.
Ik heb cursussen Mandala, Geboorte Mandala, Chakra en therapeutische tekenen gevolgd en dat heeft mijn leven enorm verrijkt.

Op het schildersvlak gaat mijn interesse uit naar de symbolische schilderkunst en die van de metarealisten. Dit is de reden dat ik momenteel een schildercursus volg om de technieken van het fijn schilderen te leren. Het is allemaal in 1996 begonnen toen ik voor het eerst met het Mandala tekenen in aanraking kwam, het tekenen van Mandala’s is een krachtig stuk gereedschap om helingsprocessen opgang te brengen.

Het tekenen is voor mij een vorm van meditatie, tijdens het tekenen en schilderen komen er diepere gedachten naar boven: b.v. bij het Keelchakra in wat voor kakofonie van geluiden leven wij en hoe moeilijk het is om goed te luisteren als wij al luisteren, hoe vaak gebeurd het dan niet dat we alleen maar horen wat we graag willen horen.

Ik hoop U zo een klein idee te geven wat tekenen en schilderen voor mij betekent.
Met vriendelijke groet,
Erica.

Kunst en inspiratie

Inleiding
Sandra Boonman
Barbara Heringa: keramiek
Cora Leder: wastekeningen
Marja Hoefsmit - Schilderijen
Erica Hoogstraten
Karin Starmans: schilderijen
Mandala's tekenen
Mooie teksten


. Lees de voorwaarden als je iets wilt overnemen. Disclaimer
Home | Andere layout kiezen | Zoeken