InnerNed
Inleiding

Meer van Cora Leder:
De spirituele Moeder
De uil en het gele licht

Meer Kunst en inspiratie:
Sandra Boonman
Barbara Heringa: keramiek
Cora Leder: wastekeningen
Marja Hoefsmit - Schilderijen
Erica Hoogstraten
Karin Starmans: schilderijen
Mandala's tekenen
Mooie teksten

Op de site van Cora Leder meer wastekeningen en uitleg over de werking ervanKleine advertenties:

Cora Leder - De Spelonk

De Spelonk

Via lichtgidsen worden verstand en gevoel samengevoegd. Je krijgt inzicht over wie je bent en maakt een diepgaande spirituele nieuwe start.

Je hebt een religieuze achtergrond of je hebt paranormale ervaringen in je jeugd gehad. Daarin herkende je wel de spiritualiteit, maar miste daar wel iets in.
Na je een tijdje te hebben laten drijven in deze mist, ben je innerlijk bewuster geworden.
Een oude vriendschap bleek niet oprecht en daar heb je mee gebroken Je was boos. Je bent iemand, die alles tot op de bodem uitzoekt of als je gelijk hebt dit ook wilt krijgen.
Dat is prima.

Verstandelijk vond je het moeilijk voor je mening uit te komen, of voor jezelf op te komen, mogelijk voor de lieve vrede.

Je hebt te maken met een relatie die twee gezichten heeft.
Naar je gevoel kun je alleen de liefde bedrijven als de relatie goed is; intimiteit via de communicatie.

Je hebt veel hulp, en er zijn drie lichtwezens op deze tekening.
Een kosmische gids waarmee je communiceert.
Een engel met kristal in het midden (reiniging en kracht) en bovenaan de lijkwade van Turijn (Christus' voorbeeldleven).

Je bent iemand geworden die in balans is, ook mede door je nuchterheid.

Gefeliciteerd!

Veel Inzicht en Liefde Cora Leder

Kunst en inspiratie:

Inleiding
Sandra Boonman
Barbara Heringa: keramiek
Cora Leder: wastekeningen
Marja Hoefsmit - Schilderijen
Erica Hoogstraten
Karin Starmans: schilderijen
Mandala's tekenen
Mooie teksten

Cora Leder

Geboren in Den Haag, op 22 juli 1951. Vanaf mijn 19e jaar ben ik geboeid geraakt door de paranormale wereld. Het leven is voor mij een echte ontdekkingsreis geworden, waarbij ik zowel mezelf, als het spirituele in mijzelf, heb leren kennen. Hierdoor is het mij duidelijk geworden, dat ik waarnemingen kan doen bij mensen en ze daarmee liefdevol kan helpen. Dit doe ik op een aantal manieren, d.m.v. naamanalyse, kaartlegging of droomverklaring. Bij het magnetiseren of bij een Reikibehandeling, gebruik ik soms edelsteen of mineraal legging.

Als mijn grootste kracht ervaar ik de helderziende waarnemingen doen, bij tekeningen van gekleurde bijenwas. De laatste jaren ben ik ook zelf overgegaan tot het maken van wasschilderijen. Hierdoor kan ik mijn creativiteit en mijn spirituele talenten samenvoegen.

De schilderijen op de website geven niet alleen de emoties, maar ook de ontwikkelingsmogelijkheid en een stukje toekomst voor iemand aan. Dit heb ik beschreven in een “boodschap”, die bij het betreffende schilderij hoort. Zo ’n boodschap heeft als doel inzicht te krijgen in het Werkelijke Zelf. (het werkelijke Zelf kent geen angst of verdriet)

Het doel in mijn leven is uit te dragen, dat iedereen vanuit eigen kracht in staat is om gelukkig te zijn. Wij hebben heel veel oude gedachten, die ons nog steeds maken wie we nu zijn. Je denkt misschien afhankelijk te zijn van dingen en mensen, die zich in je buitenwereld bevinden, maar je bent alleen maar afhankelijk van je eigen denkpatronen. Daarmee bestel je nog steeds wat je nu nog ontvangt….

“Jouw gedachten van nu en de gedachten, die in je jeugd zijn ontstaan (die mogelijk te maken hebben met niet-liefde ervaringen en waardoor je zelfbeeld is veranderd), geven je nog steeds precies wat je denkt of hebt gedacht. Jouw beeld over :hoe een partner is, hoe een werkgever reageert, of je makkelijk aan geld kunt komen of niet, hoe de wereld naar jou is, zijn overtuigingen, en geven precies wat je denkt of hebt gedacht. De Kosmos geeft je dus alleen, wat je onbewust of bewust denkt en oordeelt er niet over. Als je daarvan los komt, maak je het kind in je vrij en mag je van jezelf zijn, wie je bent.”

Mijn levensfilosofie is dat het voor iedereen is weggelegd om gelukkig te zijn. En dat kan alleen maar als jij jezelf voor honderd procent gaat liefhebben; als je jezelf in al je struikelblokjes gaat ondersteunen en al je handelingen gaat goedkeuren.

Mijn ideaal is zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het belang van zelfliefde…..

Cora Leder


. Lees de voorwaarden als je iets wilt overnemen. Disclaimer
Home | Andere layout kiezen | Zoeken